Corala Sfantul Mare Mucenic Mina

1 octombrie sărbătorit în Municipiul SloboziaNoutati
02-10-2018 15:56

      1 octombrie 2018 a reprezentat pentru Municipiul Slobozia o multiplă sărbătoare. Bucuria evenimentelor a debutat cu activitățile Catedralei Episcopale „Înălțarea Domnului”, care, și-a serbat cel de-al doilea hram „Acoperământul Maicii Domnului”, unde, Preasfințitul Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

           Răspunsurile liturgice au fost date de Corul Academic „Divina Armonie”.

           Biblioteca Județeană a fost gazda „Salonului Anual de Carte”, ediția a XXVII –a, unde, cu binecuvântarea Preasfinției Sale, Corala „Sf. M. Mc. Mina” a Protopopiatului Slobozia a avut onoarea de a deschide, printr-un recital dedicat Anului Centenar al Marii Uniri de la 1918, manifestațiile culturale ce au avut loc în incinta Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea”.

           Tot în această zi, s-a serbat „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”.

Corala „Sf. M. Mc. Mina” a avut plăcerea de a onora invitația primită, contribuind cu un recital de muzică sacră și tradițională la bucuria oferită persoanelor vârstnice asistate în „Centrul de zi pentru persoanele vârstnice” din Municipiul Slobozia.

A consemnat părintele Laurențiu Cioranu, Secretar al Protopopiatului Slobozia