Corala Sfantul Mare Mucenic Mina

Corala „Sfântul Mare Mucenic Mina” prezentă la evenimentele culturale ale județului IalomițaNoutati
20-05-2019 19:19

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Corala „Sfântul Mare Mucenic Mina” a Protopopiatului Slobozia a răspuns invitațiilor de a fi prezentă la activități culturale desfășurate pe raza Eparhiei noastre.


Astfel, vineri, 10 mai 2019, în cadrul emisiunii „România 2019”, moderată de domnul Cozmin Gușă, corala a prezentat câteva piese folclorice pentru promovarea culturii și tradițiilor ialomițene. Evenimentul a avut loc la Muzeul Național al Agriculturii din Municipiul Slobozia, județul Ialomița.


Sâmbătă, 11 mai 2019, cu ocazia evenimentului intitulat „Omagiu la 97 de ani de la nașterea celui care a fost Ion Ghelu Destelnica”, marcând totodată și Ziua Bibliotecii care îi poartă numele, situată în comuna Stelnica, sat Maltezi, județul Ialomița, formațiunea corală a răspuns invitației pentru a încununa activitatea culturală, teatrală și muzicală.


Momentele muzicale s-au dovedit a fi de excepție, „Corala Sfântul Mare Mucenic Mina” a Protopopiatului Slobozia reușind de fiecare dată să bucure și să propovăduiască, prin cânt, cuvântul Evangheliei.


A consemnat Diaconescu Iancu Adin, Responsabil Cateheză Protopopiatul Slobozia.